Оптимізація елементів технології вирощування соняшнику в умовах господарства фізична особа-підприємець Комяк Сергій Федосійович Криворізького району Дніпропетровської області - Яловий, Микола Іванович; Yalovyi, Mykola Ivanovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою дослідження є встановлення особливостей впливу різних способів основного обробітку ґрунту та застосування гербіцидів на продуктивність соняшнику, а також проведення розрахунків економічної результативності його вирощування. Metoiu doslidzhennia ye vstanovlennia osoblyvostei vplyvu riznykh sposobiv osnovnoho obrobitku gruntu ta zastosuvannia herbitsydiv na produktyvnist soniashnyku, a takozh provedennia rozrakhunkiv ekonomichnoi rezultatyvnosti yoho vyroshchuvannia.
Optymizatsiia elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia soniashnyku v umovakh hospodarstva fizychna osoba-pidpryiemets Komiak Serhii Fedosiiovych Kryvorizkoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: гербіциди; herbitsydy; бур’ян; burian; попередник; poperednyk; гібрид соняшнику; hibryd soniashnyku; ґрунт; grunt