Розробка і реалізація стратегії конкурентоспроможності підприємницької організації - Хрипко, Аліна; Khrypko, Alina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Інновації і диджиталізація зробили економіку дуже динамічною і схильною до криз. Швидка мінливість ринкового середовища створює невизначеність у майбутньому і дозволяє встановлювати високі горизонти для планування своєї діяльності. Основним завданням компаній у сучасних економічних умовах є пошук правильного фокусу інновацій, а потім їхнє вміле використання для підвищення ефективності бізнесу. Innovatsii i dydzhytalizatsiia zrobyly ekonomiku duzhe dynamichnoiu i skhylnoiu do kryz. Shvydka minlyvist rynkovoho seredovyshcha stvoriuie nevyznachenist u maibutnomu i dozvoliaie vstanovliuvaty vysoki horyzonty dlia planuvannia svoiei diialnosti. Osnovnym zavdanniam kompanii u suchasnykh ekonomichnykh umovakh ye poshuk pravylnoho fokusu innovatsii, a potim yikhnie vmile vykorystannia dlia pidvyshchennia efektyvnosti biznesu.
Rozrobka i realizatsiia stratehii konkurentospromozhnosti pidpryiemnytskoi orhanizatsii
Keywords: підприємницька організація; pidpryiemnytska orhanizatsiia; конкурентоспроможність; konkurentospromozhnist; інновацій; innovatsii