Realization of milk productivity of Holstein cows of different age on the industrial complex of milk production - Pishchan, I. S.; Pishchan, Ilona; Pischan, I. S.; Pischan, E.; Піщан, Ілона Станіславівна; Lytvyschenko, L.; Litvischenko, L. O.; Litvischenko, Lіudmyla; Литвищенко, Людмила Олександрівна (Publishing House “Baltija Publishing”, 2019)
The article highlights the results of research on the implementation of the genetic potential of milk production of experimental Holstein cows in the conditions of the industrial complex. У статті висвітлено результати наукових досліджень на предмет реалізації генетичного потенціалу молочної продуктивності піддослідних голштинських корів в умовах промислового комплексу.
Реалізація молочної продуктивності голштинських корів різного віку на промисловому комплексі
Піщан Ілона Станіславівна https://orcid.org/0000-0001-5030-6348 Литвищенко Людмила Олександрівна http://orcid.org/0000-0002-4239-5405
Keywords: milk fat; молочний білок; milk-yield; удій; жива маса; жива маса; milk production; молочна продуктивність; milk protein; молочний жир