Удосконалення управління виробничим потенціалом аграрного підприємства - Грачова, Анастасія Вікторівна; Hrachova, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження система управління виробничим потенціалом аграрного підприємства. Предмет дослідження є ключові аспекти управління виробничим потенціалом ФГ «Дарій-К». Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретико-методичних і практичних аспектів управління виробничим потенціалом аграрного підприємства та розробка пропозиції щодо ефективності його використання у діяльності аграрного підприємства. Obiekt doslidzhennia systema upravlinnia vyrobnychym potentsialom ahrarnoho pidpryiemstva. Predmet doslidzhennia ye kliuchovi aspekty upravlinnia vyrobnychym potentsialom FH «Darii-K». Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia teoretyko-metodychnykh i praktychnykh aspektiv upravlinnia vyrobnychym potentsialom ahrarnoho pidpryiemstva ta rozrobka propozytsii shchodo efektyvnosti yoho vykorystannia u diialnosti ahrarnoho pidpryiemstva.
Udoskonalennia upravlinnia vyrobnychym potentsialom ahrarnoho pidpryiemstva
Keywords: активи; assets; виробничий потенціал; production potential; ефективність; efficiency; управління; management; стратегічні напрямки; strategic directions; моніторинг; monitoring; аграрне підприємство; agricultural enterprise