Управлінське консультування в системі кадрової політики підприємства - Малєгін, Роман Дмитрович; Maliehin, Roman (ДДАЕУ, 2022)
Наукова новизна дослідження полягає у тому, що були досліджені інструменти мотивацції співробітників, за для їх покращення та підвищення продуктивності виробництва в аграрному підприємстві «Перше травня». Naukova novyzna doslidzhennia poliahaie u tomu, shcho buly doslidzheni instrumenty motyvatstsii spivrobitnykiv, za dlia yikh pokrashchennia ta pidvyshchennia produktyvnosti vyrobnytstva v ahrarnomu pidpryiemstvi «Pershe travnia».
Upravlinske konsultuvannia v systemi kadrovoi polityky pidpryiemstva
Keywords: мотивація; motyvatsiia; управління; upravlinnia; підприємство; pidpryiemstvo; персонал; personal; механізм; mekhanizm; розвиток; rozvytok; влада; vlada