Особливості провадження агромаркетингу - Багорка, Марія Олександрівна; Bahorka, Mariia; Якубенко, Юлія Леонідівна; Yakubenko, Yuliia; Крючко, Леся Станіславівна (International Scientific Unity, 2024)
Маркетинг сільськогосподарської продукції є більш складним, ніж промисловий маркетинг, оскільки він включає в себе більш широкий спектр продуктів, що мають різні цілі та значення для споживачів. Одні продукти є першою необхідністю, інші - доповненням до раціону, а треті - засобом задоволення естетичних потреб. Крім того, в агробізнесі функції маркетингу часто виконують не спеціалісти, а самі підприємці. Ці та інші фактори обумовлюють складність агромаркетингу. Agricultural marketing is more complex than industrial marketing because it includes a wider range of products with different purposes and meanings for consumers. Some products are a first necessity, others are a supplement to the diet, and others are a means of satisfying aesthetic needs. In addition, in agribusiness, marketing functions are often performed not by specialists, but by entrepreneurs themselves. These and other factors determine the complexity of agricultural marketing.
Peculiarities of agricultural marketing
Keywords: агромаркетинг; agricultural marketing; сільське господарство; agriculture; сільськогосподарська продукція; agriculture, agricultural products; агропромисловий комплекс; agro-industrial complex