Оптимізація комунікаційних процесів між підрозділами підприємства в умовах цифровізації - Корсун, Нікіта Олегович; Korsun, Nikita (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою роботи є розробка науково обґрунтованих теоретичних положень та практичних рекомендацій щодо оптимізації комунікаційних процесів між підрозділами підприємства на основі цифрових технологій. Об’єкт дослідження є процес управління підприємством у сфері комунікацій та адміністрування. Предметом дослідження дослідження є оптимізація комунікаційних процесів між підрозділами підприємства, зокрема методи, технології та механізми їх цифровізації. Metoiu roboty ye rozrobka naukovo obgruntovanykh teoretychnykh polozhen ta praktychnykh rekomendatsii shchodo optymizatsii komunikatsiinykh protsesiv mizh pidrozdilamy pidpryiemstva na osnovi tsyfrovykh tekhnolohii. Obiekt doslidzhennia ye protses upravlinnia pidpryiemstvom u sferi komunikatsii ta administruvannia. Predmetom doslidzhennia doslidzhennia ye optymizatsiia komunikatsiinykh protsesiv mizh pidrozdilamy pidpryiemstva, zokrema metody, tekhnolohii ta mekhanizmy yikh tsyfrovizatsii.
Optymizatsiia komunikatsiinykh protsesiv mizh pidrozdilamy pidpryiemstva v umovakh tsyfrovizatsii
Keywords: комунікаційні процеси; Communication processes; внутрішні комунікації; internal communications; міжпідроздільна взаємодія; interdepartmental interaction; цифровізація; digitalization; управління підприємством; enterprise management; інформаційні потоки; information flows; цифрові технології; digital technologies; CRM-системи; CRM systems; оптимізація управління; management optimization