Оцінка фінансового стану підприємства та обґрунтування шляхів його поліпшення - Орлова, Станіслава Кирилівна; Orlova, Stanislava (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об'єктом дослідження є процес формування складових і показників фінансового стану підприємства. Предметом дослідження є теоретичні і практичні аспекти формування й оцінки фінансового стану підприємства. Метою дослідження є оцінка фінансового стану підприємства та обґрунтування напрямів його покращення. Obiektom doslidzhennia ye protses formuvannia skladovykh i pokaznykiv finansovoho stanu pidpryiemstva. Predmetom doslidzhennia ye teoretychni i praktychni aspekty formuvannia y otsinky finansovoho stanu pidpryiemstva. Metoiu doslidzhennia ye otsinka finansovoho stanu pidpryiemstva ta obgruntuvannia napriamiv yoho pokrashchennia.
Otsinka finansovoho stanu pidpryiemstva ta obgruntuvannia shliakhiv yoho polipshennia
Keywords: прибуток; profit; фінансовий стан; financial position; резерви; reserves; аналіз; analysis; ефективність; efficiency; потенціал; potential; показники; indicators