Системи контролю поведінки тварин - Скляров, Павло Миколайович; Sklyarov, Pavlo; Sklyarov, Pavel; Sklyarov, P. M.; Skliarov, P. M.; Sklyarov, P.; Skliarov, Pavlo; Skliarov, P.; Skliarov, Pavlo M.; Слонь, Ю. В.; Slon, Yu. V.; Вакулик, Вячеслав Володимирович; et al. (Державний біотехнологічний університет, 2024)
Досліджуючи причини конкретної дії на тварин, слід ретельно класифікувати чинники, які можуть маскувати або навіть радикально змінювати стратегію поведінки. Інформація, отримана за дослідження цього напрямку, дає можливість визначити вплив різних факторів на поведінку тварин і використовуватись за розроблення та впровадження систем контролю поведінки тварин. Doslidzhuiuchy prychyny konkretnoi dii na tvaryn, slid retelno klasyfikuvaty chynnyky, yaki mozhut maskuvaty abo navit radykalno zminiuvaty stratehiiu povedinky. Informatsiia, otrymana za doslidzhennia tsoho napriamku, daie mozhlyvist vyznachyty vplyv riznykh faktoriv na povedinku tvaryn i vykorystovuvatys za rozroblennia ta vprovadzhennia system kontroliu povedinky tvaryn.
Systemy kontroliu povedinky tvaryn
Скляров Павло Миколайович https://orcid.org/0000-0002-4379-9583 Вакулик Вячеслав Володимирович https://orcid.org/0000-0001-8773-2287
Keywords: поведінка тварин; povedinka tvaryn; контроль поведінки тварин; kontrol povedinky tvaryn; регуляції поведінки; rehuliatsii povedinky; вплив різних факторів на поведінку тварин; vplyv riznykh faktoriv na povedinku tvaryn