Антикризове фінансове управління підприємства - Губарик, Ольга Миколаївна; Gubaryk, Olga (Полтавська державна аграрна академія, 2021)
Розглянуто особливості антикризового фінансового управління підприємства. Features of anti-crisis financial management of the enterprise are considered
Anti-crisis financial management of the enterprise
Keywords: антикризове фінансове управління; anti-crisis financial management; антикризова політика; anti-crisis policy; санкції; sanctions; реорганізація; reorganization; реабілітаційні заходи; rehabilitation measures