Удосконалення управління грошовими потоками сільськогосподарського підприємства - Павлік, Ілля Дмитрович; Pavlik, Illia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
В ході виконання дипломної роботи магістра комплексно досліджено стан управління грошовими потоками сільськогосподарського підприємства, обґрунтовано шляхи удосконалення. Результати рекомендовані до впровадженння в сільськогосподарських підприємствах України V khodi vykonannia dyplomnoi roboty mahistra kompleksno doslidzheno stan upravlinnia hroshovymy potokamy silskohospodarskoho pidpryiemstva, obgruntovano shliakhy udoskonalennia. Rezultaty rekomendovani do vprovadzhennnia v silskohospodarskykh pidpryiemstvakh Ukrainy
Udoskonalennia upravlinnia hroshovymy potokamy silskohospodarskoho pidpryiemstva
Keywords: грошові кошти; cash; грошові потоки; cash flows; результати діяльності; results of activity; сільськогосподарське підприємство; agricultural enterprise