Удосконалення управління якістю продукції підприємства - Охрій, Максим Олександрович; Okhrii, Maksym (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Обєктом дослідження є процес забезпечення якості продукції на підприємстві. Предметом дослідження є теоретичні, методологічні та організаційно-економічні аспекти підвищення якості продукції ТОВ «ДЗБМ». Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних аспектів формування якості продукції та розробка заходів щодо удосконалення процесом управління якістю продукції. Методи дослідження, У процесі дослідження використовувалися загальнонаукові методи аналізу, порівняння та узагальнення. Використання сучасних методів дослідження забезпечує достовірність і обґрунтованість отриманих результатів з метою подальшого розвитку наукових знань. Obiektom doslidzhennia ye protses zabezpechennia yakosti produktsii na pidpryiemstvi. Predmetom doslidzhennia ye teoretychni, metodolohichni ta orhanizatsiino-ekonomichni aspekty pidvyshchennia yakosti produktsii TOV «DZBM». Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia teoretychnykh aspektiv formuvannia yakosti produktsii ta rozrobka zakhodiv shchodo udoskonalennia protsesom upravlinnia yakistiu produktsii. Metody doslidzhennia, U protsesi doslidzhennia vykorystovuvalysia zahalnonaukovi metody analizu, porivniannia ta uzahalnennia. Vykorystannia suchasnykh metodiv doslidzhennia zabezpechuie dostovirnist i obgruntovanist otrymanykh rezultativ z metoiu podalshoho rozvytku naukovykh znan.
Udoskonalennia upravlinnia yakistiu produktsii pidpryiemstva
Keywords: якість; yakist; менеджмент якості; menedzhment yakosti; ДСТУ ISO; DSTU ISO; контроль якості; kontrol yakosti; аудит якості; audyt yakosti; комп'ютерно-інтегрована система контролю якості; kompiuterno-intehrovana systema kontroliu yakosti