Оптимізація технології виробництва свинини у сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю СТОВ «АГРОМАЙСТЕР» Дніпровського району Дніпропетровської області - Даниленко, Ганна В’ячеславівна; Danylenko, Hanna Viacheslavivna (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Метою роботи є вивчення сучасного стану виробницва продукції га-лузі свинарства, ознайомлення з сучасними технологічними рішеннями при вирощуванні свиней, аналіз існуючої технології виробництва продук-ції галузі на відповідному підприємстві та удосконалення технології виро-щування молодняку свиней. Metoiu roboty ye vyvchennia suchasnoho stanu vyrobnytsva produktsii ha-luzi svynarstva, oznaiomlennia z suchasnymy tekhnolohichnymy rishenniamy pry vyroshchuvanni svynei, analiz isnuiuchoi tekhnolohii vyrobnytstva produk-tsii haluzi na vidpovidnomu pidpryiemstvi ta udoskonalennia tekhnolohii vyro-shchuvannia molodniaku svynei.
Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny u silskohospodarskomu tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu STOV «AHROMAISTER» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: годівля свиней; hodivlia svynei; технологія виробництва свинини; tekhnolohiia vyrobnytstva svynyny; свинарство; svynarstvo; утримання свиней; utrymannia svynei