Удосконалення конкурентоспроможності підприємства на галузевому ринку - Прокопович, Євген Петрович; Prokopovych, Yevhen (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження: конкурентоспроможність підприємства у галузі виробництва пакувальних матеріалів. Предмет дослідження: методи, підходи та інструменти удосконалення конкурентоспроможності підприємства в умовах ринкової конкуренції. Метою кваліфікаційної роботи магістра є розробка та обґрунтування шляхів удосконалення конкурентоспроможності ТОВ «ФОРУМ ПАК» на ринку пакувальних матеріалів, з урахуванням галузевих тенденцій, особливостей функціонування підприємства та актуальних викликів ринкового середовища. Obiekt doslidzhennia: konkurentospromozhnist pidpryiemstva u haluzi vyrobnytstva pakuvalnykh materialiv. Predmet doslidzhennia: metody, pidkhody ta instrumenty udoskonalennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva v umovakh rynkovoi konkurentsii. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty mahistra ye rozrobka ta obgruntuvannia shliakhiv udoskonalennia konkurentospromozhnosti TOV «FORUM PAK» na rynku pakuvalnykh materialiv, z urakhuvanniam haluzevykh tendentsii, osoblyvostei funktsionuvannia pidpryiemstva ta aktualnykh vyklykiv rynkovoho seredovyshcha.
Udoskonalennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva na haluzevomu rynku
Keywords: конкуренція; competition; конкурентоспроможність підприємства; competitiveness of the enterprise; галузевий ринок; industry market; конкурентна перевага; competitive advantage; біопакувальні матеріали; biopackaging materials; проект; project; окупність проекту; project returnability; конкурентна стратегія; competitive strategy