Соціальний ефект від державного регулювання якісного розвитку малого та середнього бізнесу - Мареніченко, Валерій Валентинович; Marenichenko, Valerii (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2013)
Обґрунтовано актуальність дослідження соціального ефекту від державного регулювання якісного розвитку малого та середнього бізнесу. Сформульовано визначення поняття “соціальний ефект”. Сформовано схему умов якісного розвитку малого й середнього бізнесу в Україні. Створено класифікацію результатів його впливу на збільшення величини соціального ефекту. Actuality of research social effect of government regulation qualitative development of small and medium businesses. Formed definition of “social effect”. Formed the scheme of conditions for qualitative development of small and medium business in Ukraine. Created a classification of the results of the impact of small and medium businesses to increase the value of social effect.
A social effect of government regulation qualitative development of small and medium businesses
Keywords: розвитк малого та середнього бізнесу; small and medium business development; соціальний ефект; social effect; схема умов розвитку бізнесу; scheme of business development conditions; класифікація результатів; classification of results; державне регулювання; state regulation