Формування механізмів публічного управління відновлення сільських територій у повоєнний період - Ларін, Ілля Іванович; Larin, Illia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
post-war period
Formuvannia mekhanizmiv publichnoho upravlinnia vidnovlennia silskykh terytorii u povoiennyi period
Keywords: публічне управління та адміністрування; public management and administration; механізми публічного управління; mechanisms of public management; воєнна адміністрація; military administration; органи місцевого самоврядування; local self-government bodies; руйнування; destruction; війна; war; сільські території; rural areas; повоєнний період; post-war period