Проект озеленення присадибної ділянки на терасованому схилі - Шпанько, Максим Вікторович; Shpanko, Maksym Viktorovych (Дніпровський державний аграрно–економічний університет, 2024)
Розробити проект озеленення і благоустрою для житлового приватного будинку з терасуванням схилу в Новокадацькому районі, міста Дніпро. Rozrobyty proekt ozelenennia i blahoustroiu dlia zhytlovoho pryvatnoho budynku z terasuvanniam skhylu v Novokadatskomu raioni, mista Dnipro.
Proekt ozelenennia prysadybnoi dilianky na terasovanomu skhyli
Keywords: проект озеленення; proekt ozelenennia; дендроплан; dendroplan; стилі тераси; styli terasy; декоративні рослини; dekoratyvni roslyny