Спосіб терапії овець та кіз з гіпогонадизмом за використання препарату "Каплаестрол+OV" - (:unkn) unknown (Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ), 2019)
Спосіб терапії овець та кіз з гіпогонадизмом передбачає використання препарату "Каплаестрол+OV" з додатковим вмістом нанобіоматеріалів, які володіють вираженою антиоксидантною, антигіпоксичною та мембранопротекторною активністю. Sposib terapii ovets ta kiz z hipohonadyzmom peredbachaie vykorystannia preparatu "Kaplaestrol+OV" z dodatkovym vmistom nanobiomaterialiv, yaki volodiiut vyrazhenoiu antyoksydantnoiu, antyhipoksychnoiu ta membranoprotektornoiu aktyvnistiu.
Sposib terapii ovets ta kiz z hipohonadyzmom za vykorystannia preparatu "Kaplaestrol+OV"
Keywords: патенти ДДАЕУ; patenty DDAEU; петент до ветеринарної медицини; petent do veterynarnoi medytsyny; ветеринарна медицина; veterynarna medytsyna; лікування кіз та овець; likuvannia kiz ta ovets; препарат "Каплаестрол+OV"; preparat "Kaplaestrol+OV"; застосування нанобіоматеріалів; zastosuvannia nanobiomaterialiv; комплексна терапія овець та кіз з гіпогонадизмом; kompleksna terapiia ovets ta kiz z hipohonadyzmom