The role of a foreign language in the preparation of agricultural universities students for professional communication - Stukalo, Olena; Стукало, Олена Анатоліївна (Класичний приватний університет, 2022)
The article examines the role of a foreign language in preparing students of agricultural higher education institutions for professional communication. The study of foreign languages in non-linguistic specialties has a communication-oriented and professional-oriented character and is aimed at mastering speech competence in a foreign language for communication in social and everyday spheres of human activity, while appropriate attention is paid to learning the language of the specialty, in other words, for special professional purposes. У статті розглядається роль іноземної мови у підготовці студентів аграрних ЗВО до професійного спілкування. Вивчення іноземних мов на немовних спеціальностях носить комунікативно-орієнтований та професійно-орієнтований характер та спрямоване на оволодіння мовленнєвою компетенцією з іноземної мови для спілкування в соціально-побутових сферах людської діяльності, при цьому відповідна увага приділяється навчанню мові спеціальності, іншими словами для спеціальних професійних цілей.
Роль іноземної мови у підготовці студентів аграрних ЗВО до професійного спілкування
Keywords: professional communication; професійне спілкування; foreign language; іноземна мова; professionally oriented education; професійно спрямоване навчання; nonlanguage specialties; немовні спеціальності; communication; комунікація