Особливості становлення фінансового ринку України - Халатур, Світлана Миколаївна; Khalatur, Svitlana Mykolaivna; Khalatur, Svitlana; Khalatur, S. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2013)
Обговорюються особливості розвитку національного фінансового ринку, зокрема його функціонування, стратегія діяльності фінансового сектору, який забезпечує накопичення і розподіл інвестиційних ресурсів та фінансових послуг, взаємодію виробників і споживачів цих послуг за правилами. It is disclosed the financial market development of Ukraine in the article, in particular the studying of the basic features of the national financial market functioning and the research of the strategy projects of the financial sector development are examined. The basic components of the financial market are represented.
The features of financial market formation in Ukraine
( Халатур Светлана https://orcid.org/0000-0001-8331-3341 )
Keywords: національний фінансовий ринок; national financial market; стратегія фінансового сектора; financial sector strategy; інвестиційні ресурси; investment resources; виробники та споживачі; manufacturers and consumers