Формування стратегії управління фермерських господарств - Сичова, Маріна Олексіївна; Sychova, Marina; Морозова, Олена; Morozova, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розглянуто формування стратегії управління фермерських господарств. Rozghlianuto formuvannia stratehii upravlinnia fermerskykh hospodarstv.
Formation of the management strategy of farms
Keywords: малі сільськогосподарські підприємства; small agricultural enterprises; фермерські господарства; farms; стратегічний менеджмент; strategic management; типові технології стратегічного управління; typical technologies of strategic management; переваги фермерських господарств; advantages of farms