Вплив окремих елементів технології вирощування на формування врожайності гороху в умовах фермерського господарства «Лан-г» Полтавського району Полтавської області - Гринь, Сергій Миколайович; Hryn, Serhii Mykolaiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
За результатами досліджень розроблено та запропоновано висівати різні сорти гороху посівного, що дозволяє отримувати врожайність сортів Отаман, Астронавт та Профіт до 4,35 т/га із застосуванням норми висіву 1,2 млн. схожих насінин на 1 гектар. Za rezultatamy doslidzhen rozrobleno ta zaproponovano vysivaty rizni sorty horokhu posivnoho, shcho dozvoliaie otrymuvaty vrozhainist sortiv Otaman, Astronavt ta Profit do 4,35 t/ha iz zastosuvanniam normy vysivu 1,2 mln. skhozhykh nasinyn na 1 hektar.
Vplyv okremykh elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia na formuvannia vrozhainosti horokhu v umovakh fermerskoho hospodarstva «Lan-h» Poltavskoho raionu Poltavskoi oblasti
Keywords: горох; horokh; сорти; sorty; норма висіву; norma vysivu; урожайність; urozhainist; охорона праці; okhorona pratsi; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist