Патріотизм та правова держава - Берестень, Юрій Володимирович; Beresten, Jurij (ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ВНУТРІШНІХ СПРАВ, 2019)
Розглядаються проблеми правової держави та патріотизму в контексті захисту прав громадян.The problems of the legal state and patriotism are examined in the context of protection of rights for citizens
Patriotism and legal state
Keywords: патріотизм; Patriotism; правова держава; legal state; закон; law; правова свідомість; legal consciousness