Формування вовнового покриву в овець різного напряму продуктивності - Похил, Володимир Іванович; Pokhil, Volodymyr; Pokhil, V.; Pokhil, V. I.; Pokhyl, V.; Pokhyl, V. I.; Pohyl, V.; Pohyl, V. I.; Pohil, V.; Pohil, V. I.; Pokhyl, Volodymyr Ivanovych; Pokhil, Vladimir; et al. (Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет", 2012)
Помісний молодняк різного походження має добрі показники фізико-технічних властивостей вовни. За довжиною вовни, настригом в оригіналі та митому волокні, а також коефіцієнті вовновості вони достовірно переважають чистопородних однолітків АМД. Трьохпородний помісний молодняк характеризується більшою консолідованістю порівняно з однолітками інших генотипів за настригом вовни в оригіналі та чистому волокні, а також її фізико-технічними властивостями. Pomisnyi molodniak riznoho pokhodzhennia maie dobri pokaznyky fizyko-tekhnichnykh vlastyvostei vovny. Za dovzhynoiu vovny, nastryhom v oryhinali ta mytomu volokni, a takozh koefitsiienti vovnovosti vony dostovirno perevazhaiut chystoporodnykh odnolitkiv AMD. Trokhporodnyi pomisnyi molodniak kharakteryzuietsia bilshoiu konsolidovanistiu porivniano z odnolitkamy inshykh henotypiv za nastryhom vovny v oryhinali ta chystomu volokni, a takozh yii fizyko-tekhnichnymy vlastyvostiamy.
The formation of the hair coat of sheep of different productivity lines
Похил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X
Keywords: вовнова продуктивність; vovnova produktyvnist; промислове схрещування; promyslove skhreshchuvannia; коефіцієнт вовновості; koefitsiient vovnovosti