Теоретичні аспекти обрання моделі державної підтримки цін та доходів сільськогосподарських виробників - Масюк, Юлія Володимирівна; Masyuk, Yu.; Череп, А. В.; Tcherep, A.; Сєдих, А. А.; Syedykh, A. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2013)
Досліджено теоретичні аспекти державної підтримки цін та доходів у сільському господарстві. Показано, що світові та національні підходи до аграрної політики знаходяться у кризі. The theoretical aspects of government price and income support in agriculture have been studied. The crisis in global and national agriculture policies development has been shown.
Choosing model for government farmers' price and income support: theoretical aspects
Keywords: підтримка цін та доходів; price and income support; аграрна політика; agriculture policy; ціновий паритет; price parity; СОТ; WTO; продуктивність; productivity; диспропорції у міжнародній торгівлі; international trade distortions; розміщення ресурсів; resource allocation