Методи і способи підвищення зносостійкості робочих органів культиваторів - Кобець, Анатолій Степанович; Kobets, Anatoly Stepanovich; Kobets, Anatoly S.; Kobets, A. S.; Kobets, A.; Сobets’, Anatoliy S.; Kobec, A. S.; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrej (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2010)
Розглянуто методи і способи збільшення терміну служби культиваторних лап. Проведено аналіз сучасних тенденцій удосконалення стрілчастих лап культиваторів. Систематизовано дослідження і визначено шляхи підвищення довговічності стрілчастих лап культиваторів. Methods and ways of tooth term service prolongation are examined. The analysis of modern tendencies of cultivator duck foot teeth improvement is conducted. The research is systematized and the ways of cultivator duckfoot endurance rise are determined.
Methods and ways of wear stability increase of cultivator working organs
Keywords: культиваторні лапи; cultivator paws; удосконалення; improvement; збільшення терміну служби; increase in service life