Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеків - Пекар, Катерина Русланівна; Pekar, Kateryna Ruslanivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Мета даної роботи є актуальною та присвячена розробленню та обґрунтуванню технології безглютенових біологічно цінних снеків на основі амарантового зерна задля розширення асортименту безглютенових продуктів оздоровчого призначення. Meta danoi roboty ye aktualnoiu ta prysviachena rozroblenniu ta obgruntuvanniu tekhnolohii bezghliutenovykh biolohichno tsinnykh snekiv na osnovi amarantovoho zerna zadlia rozshyrennia asortymentu bezghliutenovykh produktiv ozdorovchoho pryznachennia.
Obgruntuvannia tekhnolohii biolohichno tsinnykh bezghliutenovykh snekiv
Keywords: снек; snek; амарант; amarant; глютен; hliuten; зерно; zerno; біологічна цінність; biolohichna tsinnist