Узагальнення облікових даних в залежності від умов забезпечення економічної безпеки бізнесу - Павлова, Галина Євгеніївна; Pavlova, Halyna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Узагальнення облікових даних розкривається через сукупність способів побудови вихідних показників з позицій економічної безпеки. Головне на чому будуються правила забезпечення економічної безпеки бізнесу  це практично корисні висновки, засновані на аналізі обліково-аналітичної інформації. Uzahalnennia oblikovykh danykh rozkryvaietsia cherez sukupnist sposobiv pobudovy vykhidnykh pokaznykiv z pozytsii ekonomichnoi bezpeky. Holovne na chomu buduiutsia pravyla zabezpechennia ekonomichnoi bezpeky biznesu  tse praktychno korysni vysnovky, zasnovani na analizi oblikovo-analitychnoi informatsii.
Uzahalnennia oblikovykh danykh v zalezhnosti vid umov zabezpechennia ekonomichnoi bezpeky biznesu
Keywords: бізнес; biznes; економічна безпека; ekonomichna bezpeka; аналіз обліково-аналітичної інформації; analiz oblikovo-analitychnoi informatsii