Аграрні домогосподарства: місце та роль у національній економіці - Дуброва, Наталя Петрівна; Dubrova, Natalya (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2012)
Визначено сутність домогосподарств та особливості їх функціонування. Виокремлено слабкі та сильні сторони домогосподарств. Дана характеристика домашньої економіки при різних моделях формальної економіки. Розглянуті перспективи та проблеми розвитку аграрних домогосподарств. The essence of households and features of their functioning are defined. The weak and strong aspects of households are segregated. The description of household economy under different models of formal economy is given. Outlooks and problems of agrarian households development are examined.
Ahrarni domohospodarstva: mistse ta rolʹ u natsionalʹniy ekonomitsi
Keywords: домогосподарства; domohospodarstva; домашня економіка; domashnya ekonomika; формальна економіка; formalʹna ekonomika; економічна організація; ekonomichna orhanizatsiya