Оцінка репродуктивних якостей імпортних баранів-плідників - Микитюк, Віктор Васильович; Mykytiuk, V.; Mykytyuk, V. V.; Mykytiuk, V. V.; Mikityuk, V. V.; Заярко, Олександр Ілліч; Zaiarko, O. I.; Zaiarko, A. I. (Дніпропетровський ДАУ, 2012)
Наведено результати репродуктивної функції імпортних баранів породи новозеландський корідель і на основі проведеного ранжування визначено найбільш перспективних плідників. Navedeno rezultaty reproduktyvnoi funktsii importnykh baraniv porody novozelandskyi koridel i na osnovi provedenoho ranzhuvannia vyznacheno naibilsh perspektyvnykh plidnykiv.
Otsinka reproduktyvnykh yakostei importnykh baraniv-plidnykiv
Микитюк Віктор Васильович https://orcid.org/0000-0002-1346-490X
Keywords: відтворювальні функції баранів; vidtvoriuvalni funktsii baraniv; репродуктивні якості; reproduktyvni yakosti; барани-плідники; barany-plidnyky