Концептуальні основи забезпечення економічної безпеки - Мачак, Тетяна Олександрівна; Machak, Tetiana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Розглянуті концептуальні основи забезпечення економічної безпеки. Rozghlianuti kontseptualni osnovy zabezpechennia ekonomichnoi bezpeky.
Conceptual foundations of economic security
Keywords: економічна безпека; economic security; забезпечення безпеки; security; фінансова нестабільність; financial instability; підприємництво; entrepreneurship