Обґрунтування заходів з регулювання водного режиму русла річки Мокра Сура - Якименко; Ольга Костянтинівна; Yakymenko; Olha Kostiantynivna (Дніпровський державний аграрно-економічний ун-т, 2021)
Предмет досліджень – сучасний стан річки, фактори, що спричиняють негативні природно-техногенні явища в русловій і заплавній частині річки. Мета кваліфікаційної роботи є обґрунтування заходів з регулювання гідрологічного режиму русла річки Мокра Сура, призначення заходів поліпшення санітарного стану ріки в русловій і прибережній частинах. Predmet doslidzhen – suchasnyi stan richky, faktory, shcho sprychyniaiut nehatyvni pryrodno-tekhnohenni yavyshcha v ruslovii i zaplavnii chastyni richky. Meta kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia zakhodiv z rehuliuvannia hidrolohichnoho rezhymu rusla richky Mokra Sura, pryznachennia zakhodiv polipshennia sanitarnoho stanu riky v ruslovii i pryberezhnii chastynakh.
Obgruntuvannia zakhodiv z rehuliuvannia vodnoho rezhymu rusla richky Mokra Sura
Keywords: розчистка русла; rozchystka rusla; ОВНС; OVNS; будівництво; budivnytstvo