Обґрунтування технології захисту атмосферного повітря при роботі зерносушарки у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Вікторія» Кам’янського району Дніпропетровської області - Діденко, Анастасія Юріївна; Didenko, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою досліджень є обґрунтування технології захисту атмосферного повітря при роботі зерносушарки у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Вікторія» Кам’янського району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia tekhnolohii zakhystu atmosfernoho povitria pry roboti zernosusharky u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma Viktoriia» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Obgruntuvannia tekhnolohii zakhystu atmosfernoho povitria pry roboti zernosusharky u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma Viktoriia» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: пилове забруднення; pylove zabrudnennia; атмосферне повітря; atmosferne povitria; технології очистки; tekhnolohii ochystky; природоохоронні технології; pryrodookhoronni tekhnolohii; захист довкілля; zakhyst dovkillia