Спосіб отримання білкової кормової добавки на основі молочної сироватки - Чорний, Микола Васильович; Chornyi, Mykola; Ізмайлович, Інеса Броніславівна; Izmailovych, Inesa; Садомов, Микола Олександрович; Sadomov, Mykola; Якимович, Микола Миколайович; Yakymovych, Mykola; Антоненко, Петро Павлович; Antonenko, Petro; Похил, Володимир Іванович; Pokhyl, Volodymyr; et al. (Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ), 2020)
Спосіб отримання білкової кормової добавки на основі молочної сироватки, шляхом вирощування на ній спеціальних кормових дріжджів Debaryomyces hansenii var. hansenii БИМ Y-4, з можливістю часткового заміщення білкових компонентів (м'ясо-кісткове чи рибне борошно, шрот та ін.). Sposib otrymannia bilkovoi kormovoi dobavky na osnovi molochnoi syrovatky, shliakhom vyroshchuvannia na nii spetsialnykh kormovykh drizhdzhiv Debaryomyces hansenii var. hansenii BYM Y-4, z mozhlyvistiu chastkovoho zamishchennia bilkovykh komponentiv (miaso-kistkove chy rybne boroshno, shrot ta in.).
Sposib otrymannia bilkovoi kormovoi dobavky na osnovi molochnoi syrovatky
Keywords: патенти ДДАЕУ; patenty DDAEU; патенти до біотехнології в кормовиробництві; patenty do biotekhnolohii v kormovyrobnytstvi; використання молочної сироватки; vykorystannia molochnoi syrovatky; білкова кормова добавка; bilkova kormova dobavka; вирощування заквасок; vyroshchuvannia zakvasok; кормові дріжджі; kormovi drizhdzhi; білок молочної сироватки; bilok molochnoi syrovatky; білок кормових дріжджів; bilok kormovykh drizhdzhiv; відходи переробки молока; vidkhody pererobky moloka; навколишнє середовище; navkolyshnie seredovyshche