Особливості формування угрупувань перифітону на різних ділянках Дніпровського водосховища - Ремез, Аліна Олександрівна; Remez, Alina Oleksandrivna (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Метою дипломної роботи є вивчення особливостей формування угруповань перифітону на різних ділянках Дніпровського водосховища. Metoiu dyplomnoi roboty ye vyvchennia osoblyvostei formuvannia uhrupovan peryfitonu na riznykh diliankakh Dniprovskoho vodoskhovyshcha.
Osoblyvosti formuvannia uhrupuvan peryfitonu na riznykh diliankakh Dniprovskoho vodoskhovyshcha
Keywords: водойми; vodoimy; формування угруповань перифітону; formuvannia uhrupovan peryfitonu; молюски-фільтратори; moliusky-filtratory