Використання конематок гуцульської породи в іпотерапевтичних заходах - Кривий, Михайло; Kryvyi, Mykhailo; Діхтяр, Олена; Dikhtiar, Olena; Горчанок, Анна Володимирівна; Horchanok, Anna; Horchanok, A. V.; Horchanok, A.; Gorchanok, A. V.; Власюк, Василь; Vlasiuk, Vasyl (Поліський нац. ун-т, 2023)
Експериментально перевірено ефективне використання конематок гуцульської породи в іпотерапії. Господарсько корисні ознаки тварин дозволяють успішно використовувати їх у спеціалізованому фізіотерапевтичному лікуванні дітей з психоневрологічними порушеннями. Eksperymentalno perevireno efektyvne vykorystannia konematok hutsulskoi porody v ipoterapii. Hospodarsko korysni oznaky tvaryn dozvoliaiut uspishno vykorystovuvaty yikh u spetsializovanomu fizioterapevtychnomu likuvanni ditei z psykhonevrolohichnymy porushenniamy.
Vykorystannia konematok hutsulskoi porody v ipoterapevtychnykh zakhodakh
Горчанок Анна Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0103-1477
Keywords: діти; dity; коні; koni; умови годівлі; umovy hodivli; іпотерапія; ipoterapiia