Обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами - Берлова, Ганна Андріївна; Berlova, Hanna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об’єкт дослідження: цукристі карамельні вироби, карамель льодяникова. Метою роботи є обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами.Obiekt doslidzhennia: tsukrysti karamelni vyroby, karamel lodianykova. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh vitaminamy ta mineralnymy rechovynamy
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh vitaminamy ta mineralnymy rechovynamy
Keywords: цукристі кондитерські вироби; tsukrysti kondyterski vyroby; карамель льодяникова; karamel lodianykova; функціональний продукт; funktsionalnyi produkt; збагачення; zbahachennia; вітамін С; vitamin S; аскорбінова кислота; askorbinova kyslota; залізо; zalizo