Обґрунтування технологічного процесу сепарування зерна у вертикальному повітряному потоці - Прохватило, Софія Сергіївна; Prokhvatylo, Sofiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета роботи: підвищення ефективності процесу сепарування шляхом раціональної подачі зернової суміші у вертикальний повітряний потік.Meta roboty: pidvyshchennia efektyvnosti protsesu separuvannia shliakhom ratsionalnoi podachi zernovoi sumishi u vertykalnyi povitrianyi potik.
Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu separuvannia zerna u vertykalnomu povitrianomu pototsi
Keywords: робота; robota; сепарування; separuvannia; пневмосепарувальний канал; pnevmoseparuvalnyi kanal; сепаратор; separator; дослідження; doslidzhennia; зерно; zerno; виробнича перевірка; vyrobnycha perevirka; адекватність; adekvatnist; ефективність; efektyvnist; живильник; zhyvylnyk; скатна дошка; skatna doshka