Постреєстраційне випробування перспективних сортів пшениці озимої в умовах агрофірми «Владлен» Новомосковського району Дніпропетровської області - Пуставойтов, Володимир Сергійович; Pustavoitov, Volodymyr Serhiiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Дослідити стабільність урожайності та якісних характеристик за різних умов вирощування. Визначити реакцію сортів на зміну агротехнічних і кліматичних факторів. (Triticum aestivum L.). Doslidyty stabilnist urozhainosti ta yakisnykh kharakterystyk za riznykh umov vyroshchuvannia. Vyznachyty reaktsiiu sortiv na zminu ahrotekhnichnykh i klimatychnykh faktoriv. (Triticum aestivum L.).
Postreiestratsiine vyprobuvannia perspektyvnykh sortiv pshenytsi ozymoi v umovakh ahrofirmy «Vladlen» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: пшениця озима; pshenytsia ozyma; сорт; sort; врожайність; vrozhainist; фотосинтетична активність; fotosyntetychna aktyvnist; зерно; zerno