Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості - Гараєва, Анна Олександрівна; Haraieva, Anna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Метою дослідження є удосконалення технології виробництва ферментованого і неферментованого солоду з зерна жита та розроблення нових технологічних режимів. Metoiu doslidzhennia ye udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva fermentovanoho i nefermentovanoho solodu z zerna zhyta ta rozroblennia novykh tekhnolohichnykh rezhymiv
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh prorostkiv iz zerna trytykale sortu «Kornet» z metoiu zastosuvannia yikh v kharchovii promyslovosti
Keywords: дослідження; doslidzhennia; солод; solod; ферментований; fermentovanyi; неферментований; nefermentovanyi; солодорощення; solodoroshchennia; сушка; sushka; ферментація; fermentatsiia; виробництво; vyrobnytstvo