Удосконалення обліку і контролю наявності і руху основних засобів на підприємстві - Антіпова, Дар’я Андріївна; Antipova, Daria (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом кваліфікаційного дослідження є операції з ОЗ у фермерському господарстві. Предметом кваліфікаційного дослідження є головні аспекти практичних, теоретико-методичних та організаційних процесів обліку і контролю операцій з основними засобами фермерського господарства. Мета кваліфікаційної роботи: дослідження теоретико-методичних, організаційних та практичних аспектів обліку і контролю операцій з основними засобами фермерського господарства, а також розробка обґрунтованих рекомендацій щодо їх удосконалення. Obiektom kvalifikatsiinoho doslidzhennia ye operatsii z OZ u fermerskomu hospodarstvi. Predmetom kvalifikatsiinoho doslidzhennia ye holovni aspekty praktychnykh, teoretyko-metodychnykh ta orhanizatsiinykh protsesiv obliku i kontroliu operatsii z osnovnymy zasobamy fermerskoho hospodarstva. Meta kvalifikatsiinoi roboty: doslidzhennia teoretyko-metodychnykh, orhanizatsiinykh ta praktychnykh aspektiv obliku i kontroliu operatsii z osnovnymy zasobamy fermerskoho hospodarstva, a takozh rozrobka obgruntovanykh rekomendatsii shchodo yikh udoskonalennia.
Udoskonalennia obliku i kontroliu naiavnosti i rukhu osnovnykh zasobiv na pidpryiemstvi
Keywords: основні засоби; osnovni zasoby; облік; oblik; організація обліку; orhanizatsiia obliku; контроль; kontrol; інвентаризація; inventaryzatsiia; ефективність; efektyvnist; удосконалення; udoskonalennia; обліково-контрольне забезпечення; oblikovo-kontrolne zabezpechennia