Інвестиційний менеджмент - Качула, Світлана Валентинівна; Kachula, Svitlana; Халатур, Світлана Миколаївна; Khalatur, Svitlana; Павлова, Галина Євгеніївна; Pavlova, Halyna; Лисяк, Любов Валентинівна; Lysiak, Liubov; Дуброва, Наталя Петрівна; Dubrova, Natalia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
У навчальному посібнику (практикумі) подано змістовний виклад матеріалу в схемах, таблицях і рисунках відповідно до робочої програми за вибором дисципліни «Інвестиційний менеджмент» підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Посібник містить практичні завдання до вивчення кожної теми, тести для самоперевірки знань, проблемні питання та глосарій. Для здобувачів вищої освіти, аспірантів, викладачів, а також практиків, які цікавляться сучасними методами і технологіями інвестиційного менеджменту на підприємстві.
Investment management
Keywords: інвестиції; investments; інвестиційний менеджмент; investment management; інвестор; investor; інвестиційний проєкт; investment project; інвестиційні ресурси; investment resources; інвестиційний контролінг; investment controlling; інструменти інвестування; investment tools