Обгрунтування оптимальних параметрів сервісних підприємств ремонту машинно-тракторного парку - Овчаренко, Юрій Миколайович; Ovcharenko, Yuriy; Федорченко, Сергій; Fedorchenko, Sergіy («Diamond trading tour», 2018)
Метою роботи являється забезпе- чення технічної готовності машинно- тракторного парку на основі удоскона- лення системи технічного сервісу за рахунок раціональної ремонтної бази. The purpose of the work is to provide the technical readiness of the machine- tractor park on the basis of refinement system of technical service for account of rational repair base.
Justification of the optimal parameters of service enterprises for the repair of machine-tractor park
Keywords: технічний сервіс; technical service; ремонтна база; repair base; засоби ремонту; repair tools; сервісний центр; service center; машинно-тракторний парк; machinetractor park