Ціни на зерно в економічних відносинах виробників і трейдерів - Бардадим, Марія Василівна; Bardadym, Mariya (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2010)
Проведено аналіз ринку зерна та визначено причини існування диспаритету цін між сільськогосподарською і промисловою продукцією. Визначено потребу змінити економічні взаємовідносини зерновиробників і зернотрейдерів. The analysis of the grain market and the existence of the causes disparity in prices between agricultural and industrial products. Determined the need to change the economic relationship of grain producers and grain traders.
Tsiny na zerno v ekonomichnykh vidnosynakh vyrobnykiv i treyderiv
Keywords: ціни на зерно; tsiny na zerno; зерновиробники; zernovyrobnyky; зернотрейдери; zernotreydery; ціновий механізм; tsinovyy mekhanizm; зерновий ринок; zernovyy rynok