Урожайність гібридів соняшнику залежно від хімічних засобів контролювання забур’яненості в умовах фермерського господарства «Прогрес» Кам’янського району Дніпропетровської області - Ніколаєнко, Валентин Володимирович; Nikolaenko, Valentyn (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Мета дипломної роботи – виявити кращі системи захисту соняшнику від бур’янів з метою підвищення рівня врожайності в умовах господарства та надати відповідні практичні рекомендації по особливостям їх впроваджування у виробництво.The purpose of the thesis is to identify the best systems of sunflower protection against weeds in order to increase the level of yield in the farm and provide appropriate practical recommendations on the features of their implementation in production.
Urozhaynistʹ hibrydiv sonyashnyku zalezhno vid khimichnykh zasobiv kontrolyuvannya zaburʺyanenosti v umovakh fermersʹkoho hospodarstva «Prohres» Kamʺyansʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: гібриди соняшнику; sunflower hybrids; забур'яненість; weediness; хімічні засоби; chemicals