Вплив термінів застосування препаратів на врожайність пшениці твердої озимої в умовах північного Степу - Ярчук, Ігор Іванович; Yarchuk, Igor; Мельник, Тарас; Melʹnyk, Taras (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2018)
У статті наведені результати вивчення впливу ріст-регулювальних препаратів за різ- них строків їх застосування на урожайність пшениці твердої озимої. Дослідження впли- ву препаратів на рослини пшениці твердої озимої відбувається за двома попередниками. За чотирирічними даними зроблені висновки щодо кращого строку застосування рістрегулювальних препаратів залежно від попередників для пшениці твердої озимої сорту Континент. The article provides the results of studying the impact of growth-regulating preparations ap- plied at different times on durum winter wheat productivity. The investigation of the influence of the preparations on the crops was performed for two forecrops. Based on the information of the last four years, there were made conclusions about the best period of the application of prepara- tions depending on forecrops for the Kontinent variety of durum winter wheat.
The impact of the application time of preparations on durum winter wheat yields under the Northern Steppe conditions
Keywords: пшениця тверда озима; durum winter wheat; препарати; preparations; попередники; forecrops; елементи структури врожаю; yield structure elements; урожайність; yield