Підвищення експлуатаційних показників машинних агрегатів застосуванням модифікованих фулереновмісними продуктами моторних олив - Скочинський, Віктор Анатолійович; Skochynskyi, Viktor Anatoliiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
В роботі вирішено проблему підвищення експлуатаційних властивостей машинно-тракторних агрегатів шляхом застосування модифікованих фулереновмісними продуктами олив. Наведений аналіз даної проблеми, шляхи вирішення. Проведено цикл лабораторних досліджень та проведено польові випробування, де доведено ефективність застосування фулереновмісних олив. V roboti vyrisheno problemu pidvyshchennia ekspluatatsiinykh vlastyvostei mashynno-traktornykh ahrehativ shliakhom zastosuvannia modyfikovanykh fulerenovmisnymy produktamy olyv. Navedenyi analiz danoi problemy, shliakhy vyrishennia. Provedeno tsykl laboratornykh doslidzhen ta provedeno polovi vyprobuvannia, de dovedeno efektyvnist zastosuvannia fulerenovmisnykh olyv.
Pidvyshchennia ekspluatatsiinykh pokaznykiv mashynnykh ahrehativ zastosuvanniam modyfikovanykh fulerenovmisnymy produktamy motornykh olyv
Keywords: використання фулернів; vykorystannia fulerniv; знос в машинних агрегатах; znos v mashynnykh ahrehatakh; технічний сервіс; tekhnichnyi servis; силікато-фулеренові модифікатори; sylikato-fulerenovi modyfikatory