Технології IoT на службі агробізнесу - Коротенко, Григорій; Korotenko, Hryhorii; Коротенко, Леонід; Korotenko, Leonid; Самарець, Наталія Миколаївна; Samarets, Nataliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Internet of Things (IoT) – це Інтернет речей, мережа, яка об'єднує всі об'єкти навколо нас. У основі Інтернету речей лежить технологія міжмашинної взаємодії (М2М), коли машини за допомогою мобільних мереж обмінюються інформацією між собою або передають її в односторонньому порядку. Індустріальний Інтернет зачіпає практично всі сфери життя і бізнесу в тому числі він на службі сільського господарства Internet of Things (IoT) – tse Internet rechei, merezha, yaka obiednuie vsi obiekty navkolo nas. U osnovi Internetu rechei lezhyt tekhnolohiia mizhmashynnoi vzaiemodii (M2M), koly mashyny za dopomohoiu mobilnykh merezh obminiuiutsia informatsiieiu mizh soboiu abo peredaiut yii v odnostoronnomu poriadku. Industrialnyi Internet zachipaie praktychno vsi sfery zhyttia i biznesu v tomu chysli vin na sluzhbi silskoho hospodarstva
Tekhnolohii IoT na sluzhbi ahrobiznesu
Keywords: агробізнес; ahrobiznes; технології IoT; tekhnolohii IoT; впровадження; vprovadzhennia