Realization the genetic potential of milk productivity of Holstein cows at intensive technology of exploitation - Pishan, S.; Pischan, S.; Pishan, S. G.; Pischan, S. G.; Pishchan, Stanislav; Pishchan, S. G.; Піщан, Станіслав Григорович (Publishing House “Baltija Publishing”, 2019)
The article highlights the results of scientific research on the implementation of the genetic potential of dairy productivity of Dutch cows for intensive exploitation technologies. У статті висвітлено результати наукових досліджень на предмет реалізації генетичного потенціалу молочної продуктивності голштинських корів за інтенсивної технології експлуатації.
Реалізація генетичного потенціалу молочної продуктивності голштинських корів при інтенсивній технології експлуатації
Піщан Станіслав Григорович https://orcid.org/0000-0001-8579-9429
Keywords: milk protein; молочний білок; delivery; удій; live weight; жива маса; productivity; продуктивність; milk fat; молочний жир