Ефективність міметону при ускладнених отелах у корів - Корейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; Koreyba, L. V.; Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna; Koreyba, L.; Koreiba, L. V.; Coregba, L. V.; Жасан, Н. В.; Zhasan, N. V.; Сачко, Р. Г.; Sachko, R. (Полтавська державна аграрна академія, 2007)
Встановлено, що міметон, введений коровам у першу стадію отелення, ефективно впливав на перебіг його другої стадії; максимальна дія препарату для профілактики та лікування затримки посліду проявляється на 4-4,5 години після застосування. Established high efficacy of drug ‘Mimeton’ for the treatment and prevention of complicated of the second and seguential stages of calving. Prolonged action of the drug is manifested in the stimulation of the reduction of uterine function and in the weakening of the connection of the fatal part of the placenta with the mucous membrane of the uterus.
The effectiveness of mimeton in the complicated calves of cows
Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779
Keywords: ускладнення родів; complicated calves; патологічні роди; pathological calves; корови; cows; міметон; mimeton